1 sep 2018

Bernstein on Broadway

Genre
Konsert
Scen
Karlstad CCC
Introduktion
17.00 (för abonnenter)
Lösbiljetter
Nedre parkett släpps 16 augusti
Längd
Paus
Pris
250 kr (student 125 kr)
Evelyn Jons
Evelyn Jons
Sångsolist
Läs mer

Evelyn Jons är en mångfasetterad artist. Efter avslutade studier på Balettakademien och Teater- och Operahögskolan i hemstaden Göteborg har hon etablerat sig som artist och sångerska med hela Skandinavien som arbetsfält. Senast Karlstadspubliken fick stifta bekantskap med henne spelade hon Anita i West Side Story.

Läs mer
Anna-Maria Krawe
Anna-Maria Krawe
Sångsolist
Läs mer

Anna-Maria Krawe är sopran och debuterade på Wermland Opera i Menottis En smärre skandal 2003. Sedan dess har hon sjungit både opera- och musikalroller samt medverkat som solist vid orkesterkonserter. Just nu är hon aktuell som Lenio i The Greek Passion och bland kommande uppdrag märks Syster Anna-Maria i Evig Jul samt Adèle i Läderlappen.

Läs mer
Christer Nerfont
Christer Nerfont
Sångsolist
Läs mer

Christer debuterade på Wermland Opera i Les Misérables 1996 som Feuilly och gjorde då även inhopp i huvudrollen som Jean Valjean. 1997 sjöng han rollen som Motel i Spelman på taket på Malmö Opera och samma år kom genombrottet som Robert i Kristina från Duvemåla, en roll han gjorde över 200 gånger. Därefter följde flera engagemang vid GöteborgsOperan bland annat huvudrollen Tony i West Side Story. I Malmö har han också sjungit i Les Misérables samt Kaspar Hauser, titelrollen i Jekyll och Hyde och den manliga huvudrollen Fredrik Egerman i Sommarnattens leende.

Läs mer

september 2018

01
Lör 18:00
Karlstad CCC
Bernstein on Broadway
Vänsterpilikon