1 sep 2018

Bernstein on Broadway

Evelyn Jons berättar om konsertens innehåll och Björn Eduard läser Nils Eyvind Bjerkestrands verkkommentarer.

00:00
Genre
Konsert
Scen
Karlstad CCC
Introduktion
17.00 (för abonnenter)
Längd
ca 2 timmar inkl. paus
Paus
20 min
Pris
250 kr (student 125 kr)
Alice Farnham
Alice Farnham
Dirigent
Läs mer

Alice Farnham är en av Storbritanniens ledande kvinnliga dirigenter. Hon åtnjuter nu ett växande internationellt rykte, speciellt inom operadirigering. Hon är en av grundarna samt konstnärlig ledare för Kvinnliga dirigenter i Royal Philharmonic Society – ett prisat program som uppmuntrar kvinnor att anamma dirigentyrket.

Läs mer
Evelyn Jons
Evelyn Jons
Sångsolist
Läs mer

Evelyn Jons är en mångfasetterad artist. Efter avslutade studier på Balettakademien och Teater- och Operahögskolan i hemstaden Göteborg har hon etablerat sig som artist och sångerska med hela Skandinavien som arbetsfält. Senast Karlstadspubliken fick stifta bekantskap med henne spelade hon Anita i West Side Story.

Läs mer
Anna-Maria Krawe
Anna-Maria Krawe
Sångsolist
Läs mer

Anna-Maria Krawe är sopran och debuterade på Wermland Opera i Menottis En smärre skandal 2003. Sedan dess har hon sjungit både opera- och musikalroller samt medverkat som solist vid många orkesterkonserter.

Läs mer
Christer Nerfont
Christer Nerfont
Sångsolist
Läs mer

Christer Nerfont debuterade på Wermland Opera i Les Misérables 1996 som Feuilly och gjorde då även inhopp i huvudrollen som Jean Valjean. 1997 sjöng han rollen som Motel i Spelman på taket på Malmö Opera och samma år kom genombrottet som Robert i Kristina från Duvemåla, en roll han gjorde över 200 gånger. 

Läs mer
Vänsterpilikon