12 sep 2012 – 10 okt 2012

Next to Normal Skolföreställning

Genre
Musical
Spelperiod
12 Sep - 10 Okt
Scen
Lilla scenen
Längd
2 h 25 min
Paus
20 min
Pris
105 kr
Cecilie Nerfont Thorgersen
Cecilie Nerfont Thorgersen
Diana
Läs mer

Cecilie Nerfont Thorgersen gjorde sin debut på Wermland Opera med rollen som Fantine i Les Misérables 1996.

 

Läs mer
Ole Aleksander Bang
Ole Aleksander Bang
Sonen Gabriel
Läs mer

Ole Aleksander Bang är uppvuxen på Hammarö utanför Karlstad. Efter gymnasiet sökte han sig till Balettakademien i Göteborgs musikallinje. Efter examen har han medverkat i diverse olika konserter runt om i Sverige, framför allt som sångare i bandet The Ryot, som spelat på flera olika festivalscener i Sverige, däribland Sweden Rock Festival, Emmabodafestivalen och Arvikafestivalen.

Läs mer
Christer Nerfont
Christer Nerfont
Maken Dan
Läs mer

Christer debuterade på Wermland Opera i Les Misérables 1996 som Feuilly och gjorde då även inhopp i huvudrollen som Jean Valjean. 1997 sjöng han rollen som Motel i Spelman på taket på Malmö Opera och samma år kom genombrottet som Robert i Kristina från Duvemåla, en roll han gjorde över 200 gånger. Därefter följde flera engagemang vid GöteborgsOperan bland annat huvudrollen Tony i West Side Story. I Malmö har han också sjungit i Les Misérables samt Kaspar Hauser, titelrollen i Jekyll och Hyde och den manliga huvudrollen Fredrik Egerman i Sommarnattens leende.

Läs mer
Mari Lerberg Fossum
Mari Lerberg Fossum
Dottern Natalie
Läs mer

Mari började sin bana som musikalartist på Mangleruds musikgymnasium i Oslo. Därefter har hon utbildat sig på Folkhögskolan Solbakken samt vid Bårdar Akademiet i Oslo.

Läs mer
Jonas Schlyter
Jonas Schlyter
Henrik
Läs mer

Jonas är utbildad vid Teaterhögskolan i Göteborg. 2008 gjorde han rollen som Armand i Röda Nejlikan på Östgötateatern samt lärjungen Filippos i Jesus Christ Superstar på Malmö Opera. På Malmö Opera har han dessutom medverkat i både Miss Saigon och Doktor Zjivago samt även gjort enmansföreställningen En Annan Musikalartist på Operaverkstan. Våren 2013 spelade han Tony i West Side Story på Stockholms Stadsteater.

Läs mer
Melker Sörensen
Melker Sörensen
Doktorn
Läs mer

Melker Sörensen är född och uppvuxen i Malmö. Han är utbildad vid Musikteaterskolan i Bjärnum och vid yrkeslinjen för musikalartister på Balettakademien i Göteborg.

Läs mer
Vänsterpilikon