11 mar 2004

Blodsbröder

Cecilie Nerfont Thorgersen
Cecilie Nerfont Thorgersen
Mrs Johnston
Läs mer

Cecilie Nerfont Thorgersen gjorde sin debut på Wermland Opera med rollen som Fantine i Les Misérables 1996.

 

Läs mer
Christer Nerfont
Christer Nerfont
Mickey
Läs mer

Christer Nerfont debuterade på Wermland Opera i Les Misérables 1996 som Feuilly och gjorde då även inhopp i huvudrollen som Jean Valjean. 1997 sjöng han rollen som Motel i Spelman på taket på Malmö Opera och samma år kom genombrottet som Robert i Kristina från Duvemåla, en roll han gjorde över 200 gånger. 

Läs mer
Evelyn Jons
Evelyn Jons
Mrs Lyons
Läs mer

Evelyn Jons är en mångfasetterad artist. Efter avslutade studier på Balettakademien och Teater- och Operahögskolan i hemstaden Göteborg har hon etablerat sig som artist och sångerska med hela Skandinavien som arbetsfält. Senast Karlstadspubliken fick stifta bekantskap med henne spelade hon Anita i West Side Story.

Läs mer
David Lundqvist
David Lundqvist
Mr Lyons
Läs mer

David är utbildad vid Scenskolan i Göteborg mellan 2000-2003. Efter att ha spelat Dave Bukatinsky i Allt eller inget på Stadsteatern Göteborg och Biskopen i Les Misérables på turné i Danmark gjode han 2004 sin första roll på Wermland Opera – som Diesel i West Side Story.

Läs mer

Fru Johnstone är en ensamstående mor som har sex barn och bor i Liverpool. När hon för sjunde gången väntar barn får hon beskedet att det blir tvillingar. Detta har hon inte råd med. Hon väljer att adoptera bort en av dem. Hon säljer ett av barnen, Eddie, till en överklasskvinna, fast besluten att de båda tvillingarna inte får träffa varandra. Men trots mödrarnas förbud träffar Eddie och Mickey, som den andra tvillingen heter, varandra och blir bästa vänner och blodsbröder.

Regissör: Billy Nilsson
Scenograf: Charlie Hellberg

Vänsterpilikon