14 mar 2005

Blodsbröder Nypremiär 2005

Musik och Libretto - Willy Russel
Regi - Billy Nilsson
Scenografi och kostym - Charlie Hellberg
Koreografi - Maria H Holmlund
Ljusdesign - Christer Billström
Peruk och Mask - Ulrika Nilsson
Kapellmästare - Lasse Magnell

Erik Gullbransson
Erik Gullbransson
Berättaren
Läs mer

Mångsidig artist, sångare, skådespelare, konferencier med mera och en återkommande gäst hos teatrar, orkestrar, på event runt om i landet.

Läs mer
Cecilie Nerfont Thorgersen
Cecilie Nerfont Thorgersen
Mrs Johnston
Läs mer

Cecilie Nerfont Thorgersen gjorde sin debut på Wermland Opera med rollen som Fantine i Les Misérables 1996.

 

Läs mer
Christer Nerfont
Christer Nerfont
Mickey
Läs mer

Christer debuterade på Wermland Opera i Les Misérables 1996 som Feuilly och gjorde då även inhopp i huvudrollen som Jean Valjean. 1997 sjöng han rollen som Motel i Spelman på taket på Malmö Opera och samma år kom genombrottet som Robert i Kristina från Duvemåla, en roll han gjorde över 200 gånger. Därefter följde flera engagemang vid GöteborgsOperan bland annat huvudrollen Tony i West Side Story. I Malmö har han också sjungit i Les Misérables samt Kaspar Hauser, titelrollen i Jekyll och Hyde och den manliga huvudrollen Fredrik Egerman i Sommarnattens leende.

Läs mer
Evelyn Jons
Evelyn Jons
Mrs Lyons
Läs mer

Evelyn Jons är en mångfasetterad artist. Efter avslutade studier på Balettakademien och Teater- och Operahögskolan i hemstaden Göteborg har hon etablerat sig som artist och sångerska med hela Skandinavien som arbetsfält. Senast Karlstadspubliken fick stifta bekantskap med henne spelade hon Anita i West Side Story.

Läs mer
David Lundqvist
David Lundqvist
Mrs Lyons
Läs mer

David är utbildad vid Scenskolan i Göteborg mellan 2000-2003. Efter att ha spelat Dave Bukatinsky i Allt eller inget på Stadsteatern Göteborg och Biskopen i Les Misérables på turné i Danmark gjode han 2004 sin första roll på Wermland Opera – som Diesel i West Side Story.

Läs mer
Vänsterpilikon