12 sep 2012 – 10 okt 2012

Next to Normal Skolföreställning

Genre
Musical
Spelperiod
12 Sep - 10 Okt
Scen
Lilla scenen
Längd
2 h 25 min
Paus
20 min
Pris
105 kr
Cecilie Nerfont Thorgersen
Cecilie Nerfont Thorgersen
Diana
Läs mer

Cecilie Nerfont Thorgersen gjorde sin debut på Wermland Opera med rollen som Fantine i Les Misérables 1996.

 

Läs mer
Ole Aleksander Bang
Ole Aleksander Bang
Sonen Gabriel
Läs mer

Ole Aleksander Bang är svensk tenor med rötter i Norge. Han tog examen från master-programmet på Operahögskolan i Stockholm våren 2017.

Läs mer
Christer Nerfont
Christer Nerfont
Maken Dan
Läs mer

Christer debuterade på Wermland Opera i Les Misérables 1996 som Feuilly och gjorde då även inhopp i huvudrollen som Jean Valjean. 1997 sjöng han rollen som Motel i Spelman på taket på Malmö Opera och samma år kom genombrottet som Robert i Kristina från Duvemåla, en roll han gjorde över 200 gånger. Därefter följde flera engagemang vid GöteborgsOperan bland annat huvudrollen Tony i West Side Story. I Malmö har han också sjungit i Les Misérables samt Kaspar Hauser, titelrollen i Jekyll och Hyde och den manliga huvudrollen Fredrik Egerman i Sommarnattens leende.

Läs mer
Mari Lerberg Fossum
Mari Lerberg Fossum
Dottern Natalie
Läs mer

Mari började sin bana som musikalartist på Mangleruds musikgymnasium i Oslo. Därefter har hon utbildat sig på Folkhögskolan Solbakken samt vid Bårdar Akademiet i Oslo.

Läs mer
Jonas Schlyter
Jonas Schlyter
Henrik
Läs mer

Jonas är utbildad vid Teaterhögskolan i Göteborg. 2008 gjorde han rollen som Armand i Röda Nejlikan på Östgötateatern samt lärjungen Filippos i Jesus Christ Superstar på Malmö Opera. På Malmö Opera har han dessutom medverkat i både Miss Saigon och Doktor Zjivago samt även gjort enmansföreställningen En Annan Musikalartist på Operaverkstan. Våren 2013 spelade han Tony i West Side Story på Stockholms Stadsteater.

Läs mer
Melker Sörensen
Melker Sörensen
Doktorn
Läs mer

Melker Sörensen är född och uppvuxen i Malmö. Han är utbildad vid Musikteaterskolan i Bjärnum och vid yrkeslinjen för musikalartister på Balettakademien i Göteborg.

Läs mer
Vänsterpilikon