Mat & Dryck

Operacaféet ligger en trappa upp i Spegelsalen. Med flott vy över Klarälvens strömmande vatten och innerstadens siluett kan du här njuta av mat och dryck innan föreställning eller i paus. Välkommen till en av Karlstads mest smakfulla mötesplatser!

Wermland Operas restauratör Köket Karlstad CCC har som ambition att servera klimatsmarta matupplevelser och samtidigt erbjuda nya smaker och kombinationer. Köket använder sig av svenska råvaror, i första hand närproducerade och jobbar löpande med att minska miljöpåverkan i hela kedjan från jord till bord. Verksamheten är Svanenmärkt.

 

Operacaféet

Gör en helkväll och inled ditt besök med mat och dryck. Operacaféet öppnar en timme före föreställning. Här serveras en meny bestående av delikatesser, smörgåsar, söta bakverk och utvalda drycker. Inta en välkomponerad middag före föreställningen eller en kopp nybryggt kaffe i pausen. Du sätter själv tonen på din matupplevelse! Vid förbokning finner du din beställning uppdukad vid ett bord och märkt med ditt namn. Vi behöver din förbokning senast kl. 12 närmaste vardag innan ditt besök. 

Uppdukat bord i Opera caféet

Champagnebaren

Välkommen upp till Champagnebaren högst upp i operahuset, stans mysigaste bar som håller öppet under pausen. Här kan du mingla och njuta av ett glas mousserande vin och salta tilltugg. I övrigt består menyn av ett varierat utbud av drycker. Vid förbokning finner du din beställning uppdukad och märkt med ditt namn. 
Pausen är ca 25 minuter.

Baren kan reserveras av större sällskap. För mer information 054-21 03 90.

Bild på god mat och dryck

Boka mat och dryck

Ta del av menyn och boka via länken nedan senast klockan 12 närmaste vardag före ditt besök.

Menyn till Flowers for Mrs Harris - the Musical 

Boka din mat och dryck här!