Mat & Dryck

Operacaféet ligger en trappa upp i Spegelsalen. Med flott vy över Klarälvens strömmande vatten och innerstadens vackra siluett kan du njuta av mat och dryck innan föreställning eller i paus. Välkommen till en av Karlstads mest smakfulla mötesplatser!

Operacaféet

Operacaféet drivs numera av Marie-Lovise Kulläng på Rotnäs gårdsbutik. Vi rekommenderar att operabesöket inleds en och en halv timme innan föreställning med en trerätters- eller tvårätters middag. Här finns en fullspäckad meny innehållande allt från minisemlor med goda röror som förrätt, varierade huvudrätter för alla smaker samt härliga desserter som är svåra att motstå.

Boka via länken nedan senast 24 timmar innan föreställningens början.

Bild på god mat och dryck

 

Boka bord

Förboka gärna ett bord till pausen. Du är då garanterad en sittplats i Operacaféet. Bordsreservationen sker via hemsidan under respektive evenemang, där kan du också ta del av menyn. 

På grund av smittorisken bör all publik som vill äta och dricka något i paus boka bord och förtäring i förväg. Operacaféet kan för närvarande endast ta emot 50 personer. För den som inte får plats i caféet finns också bordsbokning i Södra vingen. Publik som inte har bordsbokning i pausen bör sitta kvar på sin plats i pausen. Viss servering förekommer även där. 

Sök upp ditt evenemang här!

Uppdukat bord i Opera caféet

Champagnebaren

Med ett glas pärlande dryck i handen kan du mingla i champagnebaren högst upp i operahuset före föreställning eller i paus. Champagnebaren kan även reserveras av större sällskap. Champagnebaren hålls stängd fram till 31/12 2021.