Så här bokar du dina biljetter

I augusti öppnar vi återigen vår biljettbokning! Biljetter till höstens produktioner kommer att släppas fortlöpande under sensommaren och tidig höst. Välkommen till en en ny spelsäsong!

Eftersom vi inväntar information från Folkhälsomyndigheten gällande hösten om maxantal i publiken och säkerhetsavstånd i salongen väljer vi att avvakta med biljettsläpp. Så snart vi vet vilka förutsättningar som kommer att gälla i höst släpper vi biljetter allt eftersom under augusti och september. Vi är tillbaka efter sommarsemestern under vecka 30 och hoppas då kunna sätta datum för ytterligare biljettsläpp.

Se aktuella datum för biljettsläpp nedan.  

Pajazzo & Gianni Schicchi: Intresseanmälan som ger förtur i bokningskön fram till 26/7.
Officiellt biljettsläpp: 30/7

Peer Gynt: 3/8 Biljettsläpp för nuvarande abonnenter. Officiellt biljettsläpp: 6/8

Vänskap mellan två nationer: Uppdateras under sensommaren

Stjärnorna i baren gnistar igen: Uppdateras under sensommaren

Till Österland: Uppdateras under sensommaren

 

Angående Konsertabonnemang på KCCC:
Höstens konserter kommer inte att ingå i ett abonnemang utan säljs endast som enstaka konserter. Eftersom vi inväntar information från Folkhälsomyndigheten gällande maxantal i publiken och säkerhetsavstånd i salongen behöver vi i nuläget agera på det här sättet.
Av denna anledning släpper vi inledningsvis bara biljetter till höstens första konsert Peer Gynt

Eftersom vi inte erbjuder ett abonnemang i höst kommer nuvarande abonnenter inte att kunna behålla sin vanliga stol i salongen i ett första skede. När situationen återgår till det normala, gällande publikantal och säkerhetsavstånd, kommer alla att erbjudas sin ordinarie plats.