Lila och orange bakgrundsbild

Tre kulturattraktioner i samarbete

Gör besöket i Karlstad till en unik upplevelse genom att kombinera ditt operabesök i november med Sandgrund Lars Lerin och Värmlands bokfestival som arrangeras 22-24 november.

Karlstad är Värmlands residens- och universitetsstad där du möts av ett pulserande nattliv, mat från världens alla hörn och ett brett kulturutbud. Som exempelvis Sandgrund Lars Lerin, Värmlands Museum, Mariebergsskogen, Brigadmuseum, Wermland Opera, många fina gallerier och inte minst Värmlands bokfestival som i år går av stapeln den 22–23 november på Nöjesfabriken i Karlstad.

Boka in ett weekendpaket som innehåller biljett till operan Albert Herring, entré till Värmlands bokfestival och Sandgrund Lars Lerin. Dessutom 2-rätters supé, frukost och hotellnatt.

Pris per person och natt: från 1 495 kr

Boka weekendpaket:
marknad@wermlandopera.com eller 054-17 05 08

 

Albert Herring

Höstens roligaste opera Albert Herring av Benjamin Britten ser du på Wermland Operas Stora scen. Premiären ägde rum 26 oktober och har hyllats av recensenterna.

”spänstig orkester och fina sångare” – Svenska Dagbladet, Bo Löfvendahl     

”ljuvliga inslag av Romantic Comedy” – DN, Martin Nyström

”Fyndigt och roligt när Albert väljs till Lucia” – NWT, Rolf Hörnqvist

”Timingen är läcker. Avvägningen superb.” – Arvika Nyheter, Sverker Magnusson

Läs mer om Albert Herring >>

 

Värmlands Bokfestival

Värmlands Bokfestival arrangeras på Nöjesfabriken i Karlstad den 22–23 november. Till denna, Värmlands egen bokmässa, kommer ett hundratal värmländska och nationella författare. Till årets mässa breddas konceptet till att även inkludera en särskild scen tillägnad fantasy, fiction och rollspel.

Det här är festivalen för dig som gillar berättelser!

Läs mer om Värmlands bokfestival >>