Lila och orange bakgrundsbild

Nyheter

Vinn biljetter till Something Rotten och träffa ensemblen backstage!

15 februari 2019

Den 22 februari ger vi dig och en vän en unik möjlighet att följa med bakom kulisserna. I vinsten ingår, förutom backstage-pass, två musikalbiljetter och valfri förfriskning i Operacaféet.

Vem vill du ta med och varför? Skriv din motivering i ditt Facebookinlägg. Tagga gärna och dela.
För att delta i tävlingen gå in på vår Facebooksida https://www.facebook.com/WermlandOpera/ 

Kvällens upplägg:

  • 17.15 - ca 18.15 Upplev operan backstage och träffa vår stjärnspäckade ensemble.
  • 18.15 - ca 18.30 Kvällens publikvärd visar operacaféet samt era platser i salongen.
  • 19.00 - ca 21.45 Musikalen Something Rotten startar.

Tävlingen pågår t.om. 20 februari. Vinnarna presenteras i ett inlägg på vår Facebooksida den 21 februari och utses av en jury på Wermland Opera. Går ej att överklaga. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook. E.v. vinstskatt betalas av vinnaren.

Varning för biljettbedrägerier

4 februari 2019

Nu har även Wermland Opera drabbats av biljettsajterna som säljer biljetter till ockerpriser! Sajterna Viagogo, Min upplevelse och Onewayticket säljer biljetter till Something Rotten med kraftiga överpriser.

Våra biljettpriser varierar mellan 150 till 475 kronor, beroende på dag och plats. På dessa sajter kan biljetterna kosta mer än det dubbla.
Vi rekommenderar alla att köpa biljetter direkt via vår hemsida, vår biljettkassa, Ticketmaster eller Scalateatern i Karlstad.
Blir man lurad av dessa bolag har man enligt Konsumentverket ingen chans att få tillbaka sina pengar. Läs mer om vad som gäller vid andrahandsköp på Konsumentverkets sajt: https://bit.ly/2PY5RrJ

 

Ge bort en upplevelse

7 januari 2019

Köp ett presentkort som förvandlas till en konsert, opera eller musikal. Du väljer valör - mottagaren bestämmer upplevelsen.

Årets julklapp

3 december 2018

Stora Upplevelser! Vi lät vårt orakel Nostradamus från Something Rotten se in i framtiden och förutspå vad årets julklapp kommer att bli.

Se youtube-klippet med Nostradamus

För biljetter och mer information:
Läs mer

Fira pappa på fars dag

7 november 2018

Wermland Opera älskar pappor! Nu på söndag är det fars dag. Överraska honom men en riktigt STOR upplevelse som han sent ska glömma.