Lila och orange bakgrundsbild

Information inför ditt besök

Regeringen har tagit beslut att krav på vaccinationsbevis gäller att för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från och med den 1 december. Alla personer över 18 år som planerar att gå på Wermland Operas produktioner med fler än 100 personer i publiken kommer behöva kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis för att biljetten ska gälla. Man behöver också vara beredd på att kunna visa upp legitimation.

För närvarande gäller detta samtliga produktioner på Wermland Opera förutom Julvandringen, där vi inte överstiger 100 personer. Produktionerna inkluderar även våra konserter på Karlstad CCC och Lilla scenen. Beträffande turnéproduktionen Löparnisses Jul tas beslut av respektive arrangör på turnéorterna.

Vi återköper biljetter av dem som är ovaccinerade eller inte kan uppvisa vaccinationsbevis om biljetterna är inköpta före 24 november.

Vaccinationsbevis kan hämtas med hjälp av e-legitimation på webbplatsen covidbevis.se (länken öppnas i nytt fönster).

Vaccinationsbevis kan beställas utan e-legitimation med hjälpblankett på E-hälsomyndighetens webbplats (länken öppnas i nytt fönster). Räkna med viss handläggningstid.

Information om vaccinering finns på 1177.se (länken öppnas i nytt fönster).