16 aug 2006

Così fan tutte

AnnLouice Lögdlund
AnnLouice Lögdlund
Fiordiligi
Läs mer

AnnLouice är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan och Operahögskolan i Stockholm.

Läs mer
Katarina Giotas
Katarina Giotas
Dorabella
Läs mer

Katarina Giotas har en internationell karriär och sjunger roller i alt- och mezzofacken. Bland annat har hon etablerat sig som en strålande Carmen, senast på Göteborgsoperan.

Läs mer
Jonas Durán
Jonas Durán
Ferrando
Läs mer

Jonas Durán är född i Las Palmas, Gran Canaria. Han är utbildad vid Operahögskolan i Göteborg och vid Royal College of Music i London. Jonas har vunnit Jyväskylä International Singing Competition för Tenorer i Jyväskylä, Finland, samt varit finalist i Clonter Opera Prize och Gösta Winbergh Award.

Läs mer
Anne Bolstad
Anne Bolstad
Despina
Läs mer

Efter sin examen från Operahögskolan i Göteborg och sin debut på Oslooperan anställdes Anne Bolstad på Wermland Opera 1983. Hon har även haft en stor karriär utanför Karlstad och Sverige. Under sitt yrkesverksamma liv har hon sjungit drygt 80 roller och har fått priser för bland annat Jenufa, Salome, Testamentet och Marskalkinnan i Rosenkavaljeren.

Läs mer

Regi - Peter Konwitschny
Regiassistent - Georgios Kapoglou
Scenografi - Jörg Kossdorff
Kostym - Michaela Mayer-Michnay
Ljus - Frank Evin

I denna komiska opera av W.A. Mozart utforskas kärlekens sanna väsen. En av världens mest eftertraktade operaregissörer, Peter Konwitschny gör en fantastisk tolkning av kärlekslektionen ”Så göra de alla”. Med ett rappt och slagkraftigt libretto, helt nyöversatt av Magnus Lindman, samt med roliga infall och fantastisk musik kryssar de kärlekskranka unga paren genom historien och får lära sig ett och annat om kärlek och trohet men även om otrohet innan kvällen är över!

Vänsterpilikon