Trettondagskonsert med bal

Bara för att jul- och nyårsfirandet är över är inte festligheterna över! Vi sparar det allra festligaste till sist!

Traditionsenligt firar vi av julhögtiden med en hejdundrande konsert- och balkväll på Karlstad CCC på Trettondagsafton. En champagnesprudlande vinterkväll med konsert, bal, mat och dryck! Detta år firar vi tillsammans med Wermland Operas orkester och nye chefdirigenten Johannes Gustavsson. Dragspelsvirtuosen Stian Carstensen är solist. Han har gjort sig känd för sin häpnadsväckande skicklighet och spelglädje och han kommer att spela både wienervalser och czardasstycken som hör säsongens högtidsstunder till.

Den som vill inleder balkvällen i restaurang Karl IX med en två-rätters meny redan klockan 17.00. Därefter fortsätter aftonen med festkonsert i stora salen och sedan bjuds alla till entréplanet där orkesterns Wienerkapell spelar upp till bal. Dansbandet Wagnerz tar sedan över taktpinnen och går över till lite svängigare toner. Denna kväll klär man sig i ett glatt humör och det man tycker är fint. På dansgolvet ses frackar, kostymer, korta och långa klänningar virvla om vartannat.

Obs: Ingen introduktion före denna konsert

Konserten ges även på turné:
6/1 Hämnäs
7/1 Karlskoga 
8/1 Arvika
9/1 Torsby
10/1 Säffle
 

Meny

Förrätt: Fänkålsbakad laxfilé med äpple- och pepparrotssmetana, serveras med potatisflarn
Varmrätt: Ekologisk kycklingfilé från Bosarp med sås på Karl-Johansvamp, serveras med smörfrästa betor och Hasselbackspotatis. Kaffe och kökets pralin.

Pris: 345:- inkl moms. Dryck tillkommer.

Boka senast 28 december genom att ringa 054-222 100 eller mejla till restaurang@karlstadccc.se.
Ange önskemål om ev. specialkost.

Obs: Middagen ingår ej i abonnemangspriset.